Fysiotherapie na Covid-19/Revalidatie Long-Covid

Heeft u Corona(covid-19) gehad en bent u opgenomen geweest in het ziekenhuis of dit thuisdoorgemaakt en merkt u dat het herstel achterblijft? Bij Fysio Centrum Vitaal kunt u onder begeleiding van een geschoolde fysiotherapeut revalideren.

Ex-coronapatiënten ervaren wisselende klachten, welke in de acute fase en soms wel weken tot maanden na de besmetting aanwezig kunnen zijn. Men ervaart klachten zoals; vermoeidheid, kortademigheid, moeite met prikkelverwerking, verlaagde belastbaarheid en ook cognitieve problemen (geheugen, concentratie).

Uit ervaring blijkt dat iedere patiënt “anders” is/andere klachten ervaart. Wij als fysiotherapeuten van Fysio Centrum Vitaal willen dan ook voor ieder individu een passend revalidatie traject realiseren. De revalidatie is met name gericht op re-activatie en het herwinnen van het vertrouwen van/in het lichaam, waarbij de balans tussen belasting en belastbaarheid van zowel fysiek als mentaal op de voorgrond staan. 

Komt u zelf in aanmerking of kent u iemand die in aanmerking komt voor revalidatie na Covid-19, neem dan vrijblijvend contact op met Fysio Centrum Vitaal.